Kolinda opisala dijetu za vitku liniju: U početku je teško, ali kilogrami sami lete

1 srpnja, 2024 maxportal
Širi dalje
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Da odlazak s Pantovčaka godi bivšoj predsjednici Kolindi Grabar Kitarović dobro se vidi i na prvi pogled. Posljednjih godina pokazala nikad vitkiju liniju, a sad je otkrila kako je uspjela skinuti višak kilograma i kako održava težinu.



“Ne brojim kalorije, nego pazim na glikemijski indeks hrane. Ne konzumiram nikakav dodani šećer i kalorična pića. Dodani šećer skroz sam izbacila iz prehrane, a reduciram sol i škrob koliko mogu”, ispričala je 24 sata.

Navodi se i da Kolinda ne prakticira niskokalorične dijete već namirnice pune praznih kalorija mijenja onima koje su bogate nutrijentima, a otkrila je i što voli jesti.

“Puno raznih primorskih maneštri od povrća, mahuna i grahorica, puno zelenog lisnatog i drugog povrća bez ili s malo škroba, puno raznih salata, riba, piletina, orašasti plodovi i sjemenke, obični jogurt ili kefir, grobnička palenta”, navela je neke svoje omiljene obroke.

Ispričala je i da povremeno konzumira i crveno meso, osobito steakove i bolonjez te da izbjegava kruh, iako njega povremeno jede zbog putovanja i ritma života. Slaba točka joj je pizza koju si ponekad priušti, no i tad pazi da bira zdravije opcije.

Lijepo je biti doma. Sretan Božić svima!

Objavljuje Kolinda Grabar-KitarovićSubota, 24. prosinca 2022.

“Pizzu obožavam, ali si je rijetko priuštim, samo kada sam vani u dobrom društvu. Kad naručim pizzu, mora biti nakrcana povrćem. Sreća da povrće i salate doista obožavam i ne mogu bez njih kao i bez dobre juhe ili variva”, ispričala je Kolinda.

Tjesteninu također jede, a otkrila je i trik s pomoću kojeg je smanjila količinu tjestenine u porciji.

Ne znam što bih dala da danas mogu biti s vama u Berlinu, Vatreni, i navijati s tribina! Cijela Hrvatska danas kuca za…

Objavljuje Kolinda Grabar-KitarovićSubota, 15. lipnja 2024.

“Vrlo malo tjestenine pomiješam s rezancima od tikvice koje sama napravim. Malo ih posolim da puste vodu, procijedim i zagrijem u tavi s neprianjajućim dnom da ostanu hrskavi, te pomiješam s umakom bolognese.

Obožavam i pašticadu, ali samo onu koju sama radim. Srećom je toliko komplicirana i toliko vremena ode na nju pa to bude jako rijetko, jer što je pašticada bez njoki”, rekla je.

Megy M. /Foto: Facebook


Širi dalje
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  


-->