Kategorije Magazin

Kolinda opisala dijetu za vitku liniju: U početku je teško, ali kilogrami sami lete

Širi dalje

Da odlazak s Pantovčaka godi bivšoj predsjednici Kolindi Grabar Kitarović dobro se vidi i na prvi pogled. Posljednjih godina pokazala nikad vitkiju liniju, a sad je otkrila kako je uspjela skinuti višak kilograma i kako održava težinu.



“Ne brojim kalorije, nego pazim na glikemijski indeks hrane. Ne konzumiram nikakav dodani šećer i kalorična pića. Dodani šećer skroz sam izbacila iz prehrane, a reduciram sol i škrob koliko mogu”, ispričala je 24 sata.

Navodi se i da Kolinda ne prakticira niskokalorične dijete već namirnice pune praznih kalorija mijenja onima koje su bogate nutrijentima, a otkrila je i što voli jesti.

“Puno raznih primorskih maneštri od povrća, mahuna i grahorica, puno zelenog lisnatog i drugog povrća bez ili s malo škroba, puno raznih salata, riba, piletina, orašasti plodovi i sjemenke, obični jogurt ili kefir, grobnička palenta”, navela je neke svoje omiljene obroke.

Ispričala je i da povremeno konzumira i crveno meso, osobito steakove i bolonjez te da izbjegava kruh, iako njega povremeno jede zbog putovanja i ritma života. Slaba točka joj je pizza koju si ponekad priušti, no i tad pazi da bira zdravije opcije.

Lijepo je biti doma. Sretan Božić svima!

Objavljuje Kolinda Grabar-KitarovićSubota, 24. prosinca 2022.

“Pizzu obožavam, ali si je rijetko priuštim, samo kada sam vani u dobrom društvu. Kad naručim pizzu, mora biti nakrcana povrćem. Sreća da povrće i salate doista obožavam i ne mogu bez njih kao i bez dobre juhe ili variva”, ispričala je Kolinda.

Tjesteninu također jede, a otkrila je i trik s pomoću kojeg je smanjila količinu tjestenine u porciji.

Ne znam što bih dala da danas mogu biti s vama u Berlinu, Vatreni, i navijati s tribina! Cijela Hrvatska danas kuca za…

Objavljuje Kolinda Grabar-KitarovićSubota, 15. lipnja 2024.

“Vrlo malo tjestenine pomiješam s rezancima od tikvice koje sama napravim. Malo ih posolim da puste vodu, procijedim i zagrijem u tavi s neprianjajućim dnom da ostanu hrskavi, te pomiješam s umakom bolognese.

Obožavam i pašticadu, ali samo onu koju sama radim. Srećom je toliko komplicirana i toliko vremena ode na nju pa to bude jako rijetko, jer što je pašticada bez njoki”, rekla je.

Megy M. /Foto: Facebook


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Uhićen Damir Škaro

Nakon što se u zadanome roku nije javio na odsluženje zatvorske kazne zbog silovanja, policija…

8 sati prije

Mladić iz BiH pimplao loptu pet sati bez pauze, sve prenosio uživo na TikToku

Tijekom prijenosa Dragan je napravio samo nekoliko kratkih pauza da pročita komentare svojih pratitelja, ali…

11 sati prije

Dina Vasić: Ovo je sramotno i opasno za Zagreb. Psiholog je došao na čelo Holdinga

Nezavisna zastupnica u zagrebačkoj Skupštini Dina Vasić održala je konferenciju za novinare na kojoj je glavna tema…

11 sati prije