Kategorije Magazin

Liam Payne pronađen mrtav. Pao je s trećeg kata hotela u Buenos Airesu

Širi dalje

Tragične vijesti potresle su glazbeni svijet u srijedu navečer. Britanski pjevač i bivši član One Directiona, Liam Payne (30) pronađen je mrtav u dvorištu hotela u Buenos Airesu, prenose argentinski mediji.



Payne je navodno pao s trećeg kata u dvorište hotela, a liječnici su mogli samo konstatirati njegovu smrt. Za sada nema informacija je li pao slučajno ili namjerno. Nekoliko trenutaka ranije osoblje hotela je prijavilo policiji “agresivnog muškarca koji je pod utjecajem droga ili alkohola”.

“Nažalost, imao je ozljede nespojive sa životom, morali smo konstatirati smrt, nije bilo mogućnosti reanimacije,” objavila je policija za tamošnje medije.

CNN piše da je pjevač pronađen mrtav ispred hotela Cas Sur u luksuznoj četvrti Palermo, nakon pada s trećeg kata. Smrt je potvrdila policija, a liječnici su rekli da “mu nije bilo spasa”.

Svjedoci za američki tabloid TMZ kažu da se nesreća dogodila malo poslije 17 sati (po lokalnom vremenu). Tvrde i da se Liam ranije “ponašao čudno u predvorju hotela”. Spominju da je “razbio svoj laptop”.

U Argentini je bio zbog gostovanja na koncertu Nialla Horana, nekadašnjeg kolege iz One Directiona. Vijest je šokirala fanove diljem svijeta koji se opraštaju na društvenim mrežama. Obožavatelji se opraštaju i u komentarima na njegovom Instagram profilu gdje ga je pratilo preko 26 milijuna ljudi.

Britanski pjevač i tekstopisac čije je izvorno ime Liam James Payne, rođen je 29. kolovoza 1993. u Wolverhamptonu u Velikoj Britaniji.

One direction, Liam Payne drugi s desna

Payne je kao pjevač debitirao 2008. kada je bio na audiciji za britansku televizijsku seriju The X Factor.

Nakon što je eliminiran na natjecanju, ponovno je otišao na audiciju 2010. kada je stavljen u grupu s još četiri mladića kako bi osnovali One Direction, koji je postao jedan od najprodavanijih boy bendova svih vremena. Uz njega grupu su činili Harry Styles, Niall Horan i Louis Tomlinso.

S bendom, Payne je izdao pet albuma – Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013), Four (2014) i Made in the A.M. (2015).

Payne je bio poznat kao jedan od glavnih tekstopisaca u One Directionu, zaslužan kao koautor više od polovice pjesama na trećem i četvrtom albumu benda. Grupa se raspala 2016. godine, a Payne je nastavio samostalnu karijeru.

Njegov prvi singl kao solo izvođača, Strip That Down, izašao je 2017. godine u suradnji s Quavom i dosegao je visok plasman na top ljestvicama diljem svijeta.

Liam je 2019. objavio svoj prvi solo album, LP1, koji uključuje i ranije objavljene hitove, kao i nekoliko novih pjesama. Album istražuje razne stilove, od popa do trap zvuka, te uključuje suradnje s poznatim imenima poput Rite Ore s kojom je snimio soundtrack za nastavak filma 50 nijansi sive.

Gubitak njegova života u 31. godini još je tragičniji kada se uzme u obzir da iza sebe ostavlja sedmogodišnjeg sina Beara, kojeg je dobio u vezi s bivšom partnericom Cheryl Tweedy

Liam je bio u vezi s deset godina starijom britanskom pjevačicom Cheryl Cole, s kojom ima sina Beara, rođenog 2017. godine. Njegova veza s Cheryl izazivala je velik interes medija, jer je Cheryl bila članica žirija X Factora kada se, tad još maloljetni Liam, natjecao.

Vezu su započeli kasnije. Nakon prekida ostali su u dobrim odnosima kako bi zajedno odgajali sina.

Pola sata prije smrti Liam Payne  oglasio se na Snapchatu gdje je objavio fotografiju s djevojkom Kate Cassidy (naslovna fotografija).

Par je pozirao u ogledalu, u odjeći za kupanje. “Predivan dan u Argentini”, napisao je još na Snapchatu te dodao i fotografiju hotela ispred kojeg je kasnije pronađen mrtav. “Sretan sam da sam uspio malo pobjeći”, dodao je.

Megy M. /Foto: Instagram


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Božinović i šef policije komentirali slučaj Anne Dujić, akciju policije i DORH-a

Slučaj Anne Dujić, kćeri šefa Hrvatskih šuma Nediljka Dujića, za koju se javnost zainteresirala nakon…

43 minute prije

Fra Mario Knezović: “Ljudi, ne nasjedajte. Zoran Šprajc nije pjevao četničke pjesme”

"Često, a tako i ovih dana, dobivam neke video uratke. Ljudi lako nasjedaju, ne provjeravaju…

2 sata prije

Supruga kapetana Bekavca: “Jak je on, ali nakon presude nije dobro. Nevin je u zatvoru”

Katja Bekavac, supruga splitskog kapetana Marka Bekavca koji je u Turskoj osuđen na 30 godina zatvora nakon…

3 sata prije