Kategorije Sport

Dvojici Vatrenih oduzete putovnice i mobiteli, zabranjen im ulazak u zemlju

Širi dalje

Sustav kontrole na granici unutar zračne luke Labrovića i Jakića prepoznao je pod – nigerijskim imenom?! Nije poznato  što se točno zbivalo, ali vlasti u JAR-u nisu imale milosti, nisu im dopustile ulazak u zemlju pa su vraćeni u Njemačku



Kristijan Jakić i Nediljko Labrović imali su velikih problema u zračnoj luci u Johannesburgu, glavnom gradu Južnoafričke Republike.

Njih dvojicu naime, tamošnja policija nije pustila da uđu na teritorij te zemlje zbog proceduralne pogreške u sustavu prilikom dolaska iz Frankfurta, odnosno Dubaija, gdje im je bila međustanica.

Labrović i Jakić išli su sa svojim klubom Augsburgom na odigravanje jedne prijateljske utakmice, nisu ni slutili da će upasti u probleme.

Što se dogodilo?

Sustav kontrole na granici unutar zračne luke Labrovića i Jakića prepoznao je pod – nigerijskim imenom?!

Prilikom polaska iz Njemačke, kao i u Dubaiju, nije bilo problema, a iako je lokalni sustav zakazao, nije im bilo dopušteno ući u JAR. Najprije su ih satima držali na aerodromu, a u međuvremenu su im oduzeli putovnice i mobitele.

Generalni direktor Augsburga Michael Stroll jedno je vrijeme ostao s njima kako bi pregovarao s vlastima o puštanju igrača, no to nije pomoglo pa se hrvatski dvojac morao vratiti u Njemačku.

Sad se u klubu nadaju da će se ova administrativna situacija riješiti do ponedjeljka kako bi se Labrović i Jakić naknadno mogli priključiti momčadi u JAR-u.

Nediljko Labrović bio je jedan od trojice vratara hrvatske nogometne reprezentacije na netom završenom Euru u Njemačkoj dok je Kristijan Jakić bio na pretpozivu izbornika Zlatka Dalića te nije putovao s vatrenima na kontinentalnu smotru.

Jakić je bio dio momčadi koja je 2022. u Kataru osvojila brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu.

D.M: /Foto: Afp


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Šok u Sarajevu! Poznati glumac osuđen zbog pedofilije. Silovao je dječaka

U Beogradskom narodnom pozorištu je 16. rujna na rasporedu bila predstava 'Tiho, tiše', koja govori…

1 sat prije

Keleminec se kandidira za predsjednika: “Protiv bande koja terorizira Hrvate”

Predsjednik Autohtone - Hrvatske stranke prava (A-HSP) Dražen Keleminec najavio je kandidaturu za predsjednika Republike…

2 sata prije

Beneficirani radni staž ima oko 35.00 Hrvata. Tko ga ima i kako se određuje

Pravo na benificirani radni staž imaju zaposlenici na ukupno 43 radna mjesta u Hrvatskoj, ali…

3 sata prije