Kategorije Sport

Grčki reprezentativac, suigrač Tina Jedvaja, pronađen mrtav u svom domu

Širi dalje

Nogometaš Panathinaikosa i grčke reprezentacije George Baldock (31) pronađen je mrtav večeras u bazenu u svom domu u Ateni, objavila je u četvrtak javna televizija ERT. Baldock je pronađen pod vodom i nije mu bilo spasa, pišu Grci, a detalji tragedije još uvijek nisu poznati.



“Možemo potvrditi da je George nažalost, preminuo. Obitelj je u šoku zbog ovog strašnog gubitka. Molimo medije da u ovom trenutku poštuju našu privatnost,” potvrdila je njegova obitelj u priopćenju.

Prema agenciji ANA, Baldockova supruga, koja je u inozemstvu, upozorila je vlasnika rezidencije nakon što je uzalud pokušala dobiti igrača telefonom. Vlasnika kuće je stigao na mjesto događaja i navodno zatekao nogometaša bez svijesti u bazenu.

TV postaja ERT je izvijestila da je tijelo pronađeno “na dnu bazena” te da je na mjestu događaja pronađena boca votke. Početni pregled nije otkrio znakove kriminalne aktivnosti, 

Baldock se u Atenu doselio ovog ljeta, nakon što je postao igrač Panathinaikosa. Rođen je u gradu Buckinghamu u Engleskoj, gdje je i proveo cijeli život, a za grčku reprezentaciju počeo je nastupati 2022. godine zahvaljujući baki koja je bila Grkinja.

Nogometnu karijeru započeo je u Milton Keynes Donsu, a najpoznatiji je po sedam godina u Sheffield Unitedu, za koji je skupio i 83 nastupa u Premier ligi. Za Grčku je zaigrao 12 puta.

Za PAO je upisao četiri nastupa, a posljednji je bio u nedjelju u derbiju protiv Olympiakosa gdje je igrao kao starter. U Panathinaikosu mu je suigrač bio i hrvatski nogometaš Tin Jedvaj.

D.M. /Foto: Profimedia


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Jandroković: Milanovića i oporbe je strah istine, zato ne žele da Kundid dođe u Sabor

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković rekao je u srijedu da je strah od istine razlog…

6 minuta prije

Jandroković: Zabranom dolaska generalu Kundidu u Sabor Milanović je napravo veliki skadal

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković gostovao je u emisiji Hrvatskog radija "S Markova trga". Govorio je…

34 minute prije

Novinar ulovio Bauka u raskoraku: “Pokažite mi kad je Milanović to rekao”

Gostujući na N1 Arsen Bauk se našao se u nezgodnoj situaciji. Bauk je tvrdio da…

50 minuta prije