Kategorije Sport

Hajduk najavio utakmicu s Lokomotivom, fanovi pišu samo o svađi Perišića i Gattusa

Širi dalje

Večer uoči Hajdukovog gostovanja u Zagrebu stigla je vijest kako je Gennaro Gattuso izbacio Ivana Perišića (35)  “zbog nediscipline”. Perišić neće konkurirati za meč protiv drugog kola HNL-a protiv Lokomotive (18:30), a zasad nije poznato kada će se vratiti u minčad.



Službeni Hajduk se ne oglašava o ovom nemilom događaju, a mediji bliski Hajduku prenose da je bila riječ o verbalnom obračunu nakon čega je Gattuso donio odluku da Perišića neće voditi na gostovanje u Kranjčevićevu.

Hajduk je jutros objavio najavu današnje utakmice, a najviše komentara može se pročitati na temu Perišića i Gattusa.

“Podrška Gattusu. Napokon nam je trener gazda. Perišić je profić i on će svoju kaznu tako i da odradi, a što je točno bilo neka ostane u klubu. Dosta je toga da cure stvari van. Idemo po pobjedu danas i u četvrtak, sretno Hajduče.”

“Izgubit ćemo danas, niti imamo trenera, niti imamo uigrane igrače, ostaviti Perišića doma u Splitu? Pa nije Perišić bilo tko, kolika je bila euforija oko njegovog dolaska, ali nažalost vidia je i on što se u Hajduku zbiva, pa će uskoro otići. Pod Lekom i Karoglanom je bila bolja igra, a za Dambrauskasa da ne govorim.

Ovaj Gattuso se više bavi nebitnim stvarima, kako bi skrenija pozornost loše igre. Sve u svemu bit će još jedna sezona bez Europe, bez naslova u HNL i Kupu, jer Rijeka i Dinamo su očigledne za 2 klase boljih od nas. HŽV.”

“Gattuso kao nogometaš je bio bezobrazni krkan koji nije znao dodat svom igraču loptu u noge na 5 metara. Takve igrače i igru i preferira pa je zato potjeran iz svakog kluba di je bio. Podrška Ivanu Perišiću!”

“Svi klubovi imaju ovakvih problema, samo na nesreću, kod nas se to odmah stavlja u prvi plan, i svi se raspravljaju o tome, tko je kriv i na čiju stranu treba?

Trenerova treba biti posljednja, koliko god to nekome čudno i neprihvatljivo bilo, Perišić, jedan od najvećih igrača hrvatske reprezentacije, ali poslije povrede ni jedan centar šut, ni jedan prodor nije napravio, strah je tu očigledan, vjerujem da i njega to sve muči i da zbog toga i njemu nervoza raste, sve u svemu, što god da bude odlučeno, treba prihvatiti i ići dalje, HŽV.”

“Podrška Gattusu. Po ovom se vidi da trener ima maksimalne ovlasti u koje mu se ne dira ni Sportski direktor ni predsjednik, a ne da da mu se u posao i odluke miješaju navijači. I treba biti Capo de tutti capi.”

D.M. /Foto: pxll


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Plenković za HRT: Hrvati nikad nisu bolje živjeli

"Neki 'zaboravljaju' da su od jeseni 2021. kontinuiranim odlukama naše Vlade cijene naftnih derivata bile…

5 minuta prije

Rastu plaće u osječkoj gradskoj upravi. Gradonačelnik: Bit će 38% veće nego 2021.

Osječko Gradsko vijeće prihvatilo je danas prijedlog odluke o izmjeni koeficijenata za obračun plaća službenicima…

11 minuta prije

Tomašević u središtu Zagreba otvorio Centar dobrodošlice za migrante

Zagrebački  gradonačelnik Tomislav Tomašević i predstavnica Agencije UN-a za izbjeglice (UNHCR-a) u Hrvatskoj Anna Rich…

14 minuta prije