Kategorije Sport

Igrač Bayerna zarađuje milijun eura, a bivšoj ženi ponudio 500 eura za alimentaciju

Širi dalje

Reprezentativac Portugala i nova zvijezda Bayern Münchena Joao Palhinha (29) ovog ljeta ostvario je transfer karijere. Bayern je za njegove usluge platio čak 51 milijun eura Fulhamu, a posljednjim potezom šokirao je ljubitelje nogometa diljem svijeta.



Palhinha je posljednje dvije godine igrao za Fulham, a prije toga nosio je dres Brage, Sportinga, Belenensesa i Moreirensea. Za portugalsku vrstu upisao je 31 nastup i postigao dva gola.

Otkako je trener Bayerna Belgijac Vincent Kompany, uglavnom ima ulogu rotacijskog igrača, ali pažnju nogometne javnosti sada je privukao događanjima van terena.

Palhinha se razveo od svoje supruge Patricije Palhares nakon tri godine braka, u trenutku dok je ona trudna, a već imaju dvogodišnje dijete.

 “Zaista jadno. Svi smo šokiranni”

Od Palhinhe se očekivalo da plaćanjem alimentacije omogući normalan život svojoj djeci, ali veznjak koji mjesečno zarađuje milijun eura bivšoj suprugi ponudio je 500 eura mjesečno. U šoku su i izvori bliski njegovoj obitelji:

“Svi smo šokirani da čovjek koji zarađuje milijun eura mjesečno ponudi samo 500 eura za uzdržavanje svog djeteta. Ovo je zaista jadno, pogotovo kad majka u ovom trenutku ne zna kad će se vratiti na posao.

Svaki roditelj želi da mu dijete bude financijski osigurano. Poznajem ljude koji plaćaju više, a ne zarađuju ni jedan posto njegove plaće.”

Megy M. /Foto: Imago Sportfotodienst


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Umrla Milka Mesić, supruga Stipe Mesića

Umrla je Milka Mesić (85), supruga bivšeg hrvatskog predsjednika Stjepana Mesića, objavili su večeras mediji.…

2 sata prije

HDZ: I po cijenu vlastitog sramoćenja SDP-ovci izvršavaju naredbu Pantovčaka

"NOVI RUSKI SPIN. I po cijenu vlastitog sramoćenja SDP-ovci izvršavaju naredbu Pantovčaka - čude se…

7 sati prije

Žestoka poruka splitskih HOS-ovaca: “Sve ćemo vam prste slomit, a ne samo tri… “

Nakon što je jučer ujutro petkorakrom i natpisom "fašisti" išaran HOS-ov spomenik na Splitu 3,…

10 sati prije