Kategorije Sport

Ipak je snimljen trenutak kad je Matjaž Kek dobio crveni karton

Širi dalje

Veliku dramu na Euru emotivno je proživio slovensk izbornik Matjaž Kek.  Do 105. minute bio je na svojoj trenerskoj poziciji, a nakon toga preselio je na tribinu, jer mu je talijanski sudac Daniele Orsato pokazao izravan crveni karton.



Nogometna reprezentacija Portugala plasirala se u četvrtfinale Eura u Njemačkoj nakon što je u susretu osmine finala u Frankfurtu pobijedila Sloveniju sa 3-0 boljim izvođenjem jedanaesteraca nakon što u 120 minuta igre nije bilo golova.

Junak susreta bio je portugalski vratar Diogo Costa koji je prilikom raspucavanja obranio prva tri slovenska jedanaesterca koje su pucali Josip Iličić, Jure Balkovec i Benjamin Verbič. S druge strane sigurni su bili Ronaldo, Fernades i Bernardo Silva.

Veliku dramu na Euru emotivno je proživio slovensk izbornik Matjaž Kek. Do 105. minute bio je na svojoj trenerskoj poziciji, a nakon toga preselio je na tribinu, jer mu je talijanski sudac Daniele Orsato pokazao izravan crveni karton. Stuacija se u izravnom televizijskom prijenosu nije vidjela, no sve je bilo jasno poslije utakmice.

Portugalci su u završnici prvog produžetka imali priliku završiti utakmicu, nakon što je talijanski sudac Daniele Orsato u 105. minuti pokazao na bijelu točku.

Cristiano Ronaldo nije iskoristio tu priliku, a slovenski vratar Jan Oblak, unatoč statistici koja nije bila na njegovoj strani, fantastično je pročitao legendarnog napadača.

Naime, do tog trenutka Oblak i Ronaldo u ovoj situaciji su se našli čak tri puta, a Ronaldo je slavio svaki put, međutim Oblakova nevjerojatna obrana prekinula je Ronaldov niz.

Kap koja je prelila čašu

I dok su se Slovenci radovali, Cristiano Ronaldo je plakao, zbog čega je važan detalj promaknuo snimateljima. Bili  su fokusirani na portugalsku zvijezdu pa im je prokao trenutak kad je Matjaž Kek dobio crveni karton.

Kek je potpuno poludio zbog dosuđenog jedanaesterca na Diogu Joti, ušetao u teren i upustio se u raspravu sa Orsatom. Kap koja je prelila čašu bilo je to što je dodirnuo jednog pomoćnog suca, a za takve poteze UEFA nema milosti.

D.M. /Foto: EPA


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Polovica Zagrepčana kaže da je bilo bolje prije Tomaševića. Lovrić drugi u anketama

Među Zagrepčanima vlada sve veće nezadovoljstvo načinom na koji Tomislav Tomašević upravlja gradom, no unatoč tomu,…

1 sat prije

Ispovijest Zvonimira Hodaka: “Imao sam sve jedinice i završio u popravnom domu…”

"Išao  sam u Mimarinu školu i završio sam je iz svih predmeta s jedinicom, znači…

3 sata prije

Heroina dana Lejla Zalihić! Tri kilometra je plivala da spasi kći

Prema svjedočenju susjeda plivala je tri kilometra kroz nabujalu vodu. Njena 13-godišnja kći je pala…

5 sati prije