Kategorije Sport

Jeličić: Što mislite o Francuskoj? Ja ću vam reći. To je ku*čina

Širi dalje

Prija par dva dana objavljeno je da Joško Jeličić, komentator HTV-a tijekom najvećih nogometnih natjecanja, neće više raditi taj posao do kraja aktualnog Eura.



Gostujući na Tribina podcastu izjavio je da je kontaktirao s urednikom Markom Šapitom te ga obavijestio da više neće komentirati utakmice Eura na HRT-u. Kao razlog je naveo da nema više emocije i snage za rad nakon što je Hrvatska ispala u grupnoj fazi te smatra da bi, kada bi nastavio raditi svoj posao tamo, to bilo samo odrađivanje.

“Nakon što nas je Zaccagni izbacio, izbacio je i mene. Odlučio sam da neću više, nemam tu energiju ni emociju. Zvao sam Šapita, zahvalio sam, on je to prihvatio. Uvijek sam imao maksimalan support HRT-a i nikad nisam imao pokušaj utjecaja ni na što. To je isključivo moja odluka” rekao je Jeličić.

Jeličić je u Tribina podcastu komentirao aktualnosti vezane za hrvatsku reprezentaciju i cjelokupni Euro, a posebno je žestoko kritizirao francusku reprezentaciju, o čijoj je igri imao jako malo lijepih riječi.

Objasnio je što točno zamjera Didieru Deschampsu i igračima Francuske koji slove za jednog od favorita turnira.

“Ajmo malo pričati o narativu”, rekao je Jeličić pa sugovornike Mihovila Topića i Josipa Kordu pitao što misle o Francuskoj i postavio uvjet da kažu svoje mišljenje jednom riječju. Prije nego su odgovorili, Jeličić je dao svoj oštar sud.

“Ja ću reći, to je kurčina! Znaš zašto? Tri utakmice ne daju gol iz igre, a igrači vrijede 800 milijardi. Da je Simonsu priznat gol, izgubili bi od Nizozemske i da su izgubili od Nizozemske, ljudi bi rekli da su oni Francuska i da oni tako prolaze.

A kad mi tako prolazimo, onda to nije mentalitet i karakter. To nije Hrvatska, je li tako? Nego je ovo Francuska. Ja to tako ne gledam”, rekao je Jeličić.

D.M. /Foto: Screenshot YT


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Hrvatska – Novi Zeland 86-90 Hrvatska u zadnjoj minuti prosula veliko vodstvo

Nakon odlične jučerašnje prezentacije protiv Slovenije, hrvatski košarkaši su u drugom dvoboju olimpijske kvalifikacijske skupine…

7 minuta prije

Turskom heroju prijeti suspenzija zbog pozdrava nakon gola

Merih Demiral je na društvenim mrežama objavio fotografiju na kojoj podiže ruke kako bi proslavio…

54 minute prije

Nijemci pišu o skandalu u Leipzigu: Navijači vikali “Njemačka za Nijemce, stranci van!”

Skupina austrijskih navijača uzvikivala je krajnje desničarske slogane uoči utakmice osmine finala EURA 2024. između…

1 sat prije