Kategorije Sport

Kakvu je ocjenu dobio Dejan Lovren? Takva ne postoji

Širi dalje

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac, 35-godišnji Dejan Lovren, prema pisanju grčkih medija, bio je jedan od najboljih igrača na utakmici AEK-a i PAOK-a, a koja je završila bez pobjednika (1:1)



Dejanu Lovrenu utakmica protiv Vidinog AEK-a bila je tek druga u dresu solunskog kluba. No, nakon ovakvih recenzija, čini se da bi se 35-godišnji stoper mogao sve češće pojavljivati u momčadi Rzvana Lucescua.

Nema grčkog medija koji nije pohvalio sjajnu predstavu iskusnog stopera,  a pohvale je objavio i PAOK društveninim mrežama.

“Najveću i pozitivno označenu raspravu pokreće nastup hrvatskog braniča. Veličanstvena predstava srednjeg braniča dokazuje da u našu zemlju nije došao zbog posljednjeg ugovora i mirovine. Pristojan, gotovo nepogrešiv, bio je zvijezda derbija na OPAP Areni.

Samopouzdanje u njegovim kretnjama na terenu možda je i posljednja stvar na koju se možemo ‘uhvatiti’ za igrača koji je dugo uspio ostati na vrhunskoj razini. Ovaj nastup Dejana Lovrena značio je puno više. Lucescu sada zna da će njegov dolazak u kombinaciji s Coleyjem učiniti da noću mirnije spava”, piše Sportime koji je Lovrenovu za nastup dao ocjenu 20. Od mogućih 10.

“35-godišnji Hrvat glavni je razlog zašto je Piero bio toliko ograničen. Nedvojbeno je bio jedan od najboljih PAOK-ovih igrača u ovoj utakmici. Istina, moglo se to shvatiti i tijekom utakmice. A brojke su, međutim, neporecive!” piše

“Nezamisliva brojka, ako se uzme u obzir da je čuvao Piera ili Garciju”, ističuOle. Podsjećaju da je prema ocjeni Sofascorea (7,3) Lovren bio drugi najbolji igrač Solunjana na terenu.

I objava PAOK-a društveninim mrežama to jasno sugerira: “S Lovrenom nema šale”, stoji u objavi grčkog prvoligaša.

D.M. /Foto: X


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od
Tagovi DEJAN LOVREN

Najnovije

Gordan Malić: U Hrvatskoj se stvara klima Croexita, Milanović kolaborira s Putinom

Ako pobjedi na izborima, uvjeren sam, bit će idući premijer. 20 godina Milanovića ne bi…

7 minuta prije

Sabor zapljeskao Anušiću: “Sjetite se što je ovaj dio sabornice radio 90-tih”

Uoči saborske rasprave, u ponedjeljak je Odbor za obranu upućivanje hrvatskih vojnika u NATO misiju…

30 minuta prije

Zbilja je bolesna. Vedrana Rudan podržala jednog predsjedničkog kandidata!

Vedrana Rudan na svom je blogu žestoko kritizirala politiku premijera Andreja Plenkovića prema Ukrajini, a…

2 sata prije