Kategorije Sport

Partizan izgubio u derbiju, navijači razbili glavu treneru

Širi dalje

Crvena zvezda je pregazila Partizan na gostovanju. Na stadionu u Humskoj slavili su 4:0, a hat-trick je postigao bivši centarfor  Gorice, Cherif Ndiaye. Još jedan pogodak zabio je Silas Katompa Mvumpa.



Aktualni prvak Srbije i sudionik Lige prvaka opravdao je status velikog favorita u 174. “večitom derbiju” i ovom pobjedom nastavio dominirati srpskom ligom.

Takav rasplet nije se svidio najžešćim navijačima Partizana,koji su bili bijesni nakon utakmice. Nezadovoljstvo su iskazali tako da su raznim predmetima gađali igrače na terenu i trenera Aleksandra Stanojevića,

a onda su odlučili napraviti korak više.

Spustili su se i do svlačionice svoje momčadi te napravili kaos. Nezadovoljni navijači skandirali su mu “Stanoje, odlazi” i  porazbijali stakla na svlačionici. Staklo je ozlijedilo trenera Partizana.

Događaje je srpskim medijima prepričao sam trener Stanojević  koji se pred novinarima pojavio vidno ozlijeđen i s nekoliko šavova na glavi.

”Nezadovoljni navijači su razbili staklo, pogodilo nas staklo, rasjeklo me, nije bilo fizičkog obračuna. Staklo se razbilo, imali smo krvi. Malo je neugodno…“, objasnio je trener Partizana.

S utakmicom manje Crvena zvezda je na prvom mjestu s 22 boda. Ove sezone ima sedam pobjeda i samo jedan remi. Partizan je, s dvije utakmice manje, na devetom je mjestu. Ima tri pobjede i po dva poraza i remija.

D.M. /Foto: Screenshot


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Serijal koji mijenja povijest. Prva epizoda serije “Partija” Gordana Malića

U Zagrebu je premijerno prikazana prva epizoda dokumentarne serije "Partija", autora Gordana Malića. (više…)

1 sat prije

Što je Bjelica prvo objavio nakon dolaska u Dinamo

Nenad Bjelica oglasio se na društvenim mrežama prvi put nakon što je postao trener Dinama.…

2 sata prije

Miroljub K. je autom gazio bicikliste: “Zločin iz mržnje prema Hrvatima”

Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu je podiglo optužnicu protiv 44-godišnjeg Miroljuba K. koji se 29. lipnja oko…

11 sati prije