Kategorije Sport

Ove scene obilaze svijet! Hercegovac razvio hrvatsku zastavu i zasjenio pobjednika

Širi dalje

Nakon završetka utrke Velike nagrade Italije u Monzi  ispred pobjednika već tradicionalno vijori se hrvatska zastava. Ponosno ju je podigao Ivica Perić iz Grabovine kraj Čapljine, veliki ljubitelj Ferrarija.



Ljubitelji Formule 1 svake godine u smiraj ljeta čekaju VN Italije i legendarnu Monzu, nakon završetka utrke, već tradicionalno, hrvatska zastava se vijori ispred pobjednika.

Grupa entuzijasta iz Hercegovine prati utrke Formule 1, a ovaj put ponosno su razvili zastavu Hrvatske republike Herceg-Bosne. Ivica Perić iz Grabovine kraj Čapljine veliki je  ljubitelj Ferrarija i predvodnik ekspedicije. Jučer je posebno uživao u pobjedi svoje Scuderije u Monzi, prvoj nakon 2019. godine.

”Već 25 godina ne propuštam ni jednu utrku VN Italije u Monzi, u što sam se zarekao kada sam se 1994. godine zatekao na onoj tragičnoj utrci kada je veliki Ayrton Senna izgubio život”, ispričao je 2019. u intervjuu za Autoklub.

 

Od tada sam bio na više od 30 utrka uključujući i Imolu na VN San Marina”, ispričao je danas 67-godišnji profesionalni vozač sa stažem od 40 godina, koji je prvih milijun kilometara odvezao kamionom ranih osamdesetih od Grčke do Sirije i Iraka i nazad.

“Ovaj Hercegovac zaslužuje da ga u Čapljini dočekaju kao da je pobijedio na današnjoj utrci”, piše na društvenim mrežama uz fotografije iz Monze.


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Anušić u Saboru: Nabavljno moćno oružje iz SAD-a. Imaju ga samo tri zemlje

Potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar obrane Ivan Anušić sudjelovao je u srijedu na aktualnom…

5 sati prije

Knjaz je doživio veliku tragediju: “Teško je shvatiti zašto nevino dijete mora umrijeti”

Televizijski voditelj Robert Knjaz sa suprugom Zrinkom je u braku od 1997. godine. Imali su…

6 sati prije

Ćipe: Pravo je pitanje koja je cijena Igora Peternela

Saborski zastupnici vratili su se u klupe nakon dvomjesečne stanke. Uobičajeno, počelo je aktualcem i…

8 sati prije