Kategorije Sport

Primitivizam Ivana Leke: “Mišu mali! J*bem te u usta go*no ćelavo!”

Širi dalje

Ivan Leko isključen je na utakmici Superkupa protiv Dinama pred sam kraj prvog poluvremena. Nakon isključenja izašao je i službeni zapis utakmice u kojem piše što se točno događalo nakon crvenog kartona.



Ivan Dolček i Luka Ivanušec imali su duel pored korner zastavice. Dolček se spotaknuo i u padu je došao u kontakt s Ivanuščevom nogom, od kojeg je lopta otišla preko linije.

Sudac Dario Bel dosudio je prekršaj za Dinamo, a Leko je oštro prosvjedovao tražeći udarac iz kuta za svoju ekipu. Veoma uzrujanom treneru gostujuće ekipe sudac iz Osijeka najprije je pokazao žuti, a zatim i izravni  crveni karton.

Nakon isključenja izašao je i službeni zapis utakmice u kojem piše što se točno događalo nakon crvenog kartona.

“Zbog psovanja suca riječima ‘marš u pi*ku materinu!’ Nakon toga na poluvremenu utakmice po dolasku u svlačionicu nastavio je vrijeđati uz izrazito agresivno ponašanje, u čemu je spriječavan od strane redara, uz riječi ‘smeće jedno! Mišu mali! Je*em te u usta, g*vno ćelavo!“ stoji u službenom zapisniku Daria Bela.

Drugu stranu priče, nakon utakmice iznio je Ivan Leko rekavši kako se trenera Hajduka ne isključuje zbog prigovora na ovakvoj utakmici.

Isključenje je komentirao i Leko 

Za svoje postupke Leko je ironično ustvrdio da će dobiti 10 utakmica kazne, aludiravši tako i na kaznu koju je zaradio Marko Livaja koji je zbog disciplinske mjere bio na tribina za vrijeme derbija.

“Smiješna situacija i tužan sam. Ovdje sam šest mjeseci, dajem komplimente sucima, dajem savjete. Da isključiš trenera na ovakav način. Kada pomoćni sudac svira korner, a glavni to poništi.

To me vraća u neka druga vremena. I opet dobro, ali da me isključiš nakon žutog… Gradi autoritet na meni. Nisam ja došao ovdje da mi se to radi. Vjerujem da je taj detalj bio bitan jer je momčad na terenu bolju kada ima trenera na klupi.”

R.I./Foto: pxll


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

‘HPB Bankomat’ (43): Tako to rade majstori: Andrija Jarak odmah odgovorio Borisu Šimuniću

“Lako se Poljacima hvaliti ovim prekrasnim nacionalnim stadionom kad nisu imali Fimi Mediju, HEP, INA…

5 minuta prije

Skupljanje ukrasnog željeza! General Kundid je trebao odbiti Milanovićevu zapovijed

I uvaženi general Tihomir Kundid, aktualni načelnik Glavnog stožera nastavlja politiku šutnje i savijanja šije…

26 minuta prije

Plenković: Ulaze nam kao turisti, a onda postaju migranti. To mora prestati

Čelnici država članica usuglasili su u četvrtak na samitu u Bruxellesu tekst deklaracije o migracijama…

1 sat prije