Kategorije Sport

Rumunji su ispali s Eura. Pogledajte kakvu su svlačionicu ostavili

Širi dalje

Nogometaši Rumunjske ispali su s Europskog prvenstva u osmini finala u utorak porazom od Nizozemske 3:0, a na odlasku iz Njemačke ponijeli su se kao gospoda i održali lekciju iz bontona.



Rumunji nisu polagali velike nade u prolazak skupine, no u prvom su krugu pobjedom protiv Ukrajine i remijem sa Slovačkom zaslužili otići dalje.

Završili su prvi u skupini E u kojoj su sve reprezentacije imale jednak broj bodova, no Rumunjska je imala bolju gol razliku.

Težak poraz u drugom krugu nije ih ostavio utučenima. Dapače, ponijeli su se gospodski i tako oduševili ljubitelje nogometa. Počistili su svlačionicu te u njoj ostavili pismo organizatorima, odnosno Nijemcima. Zahvaljuju u njemu na gostoprimstvu i lijepim iskustvima na turniru.

 

No tu nije kraj rumunjske poduke iz bontona. Rumunji su se ponijeli gospodski i prema  osoblju hotela Melchior Park u Würzburgu gdje su imali kamp za vrijeme natjecanja.

Internetom kruže snimke kako Rumunji plješću osoblju i tako im iskazuje zahvalu za njihovu uslužnost tijekom boravka u hotelu. Nakon plijeska izbornik Edward Iordănescu osobno se rukovao sa svakim članom osoblja hotela.

Megy M. /Foto: Redit


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Heroina dana Lejla Zalihić! Tri kilometra je plivala da spasi kći

Prema svjedočenju susjeda plivala je tri kilometra kroz nabujalu vodu. Njena 13-godišnja kći je pala…

2 sata prije

Plenković: Kakav dogovor ima Milanović s Putinom?

Predsjednik Vlade Andrej Plenković u petak je sudjelovao na svečanosti otvaranja 26. izložbe tradicijskih proizvoda Jesen u…

16 sati prije

Jakov Kitarović proslavio rođendan s poznatom Hrvaticom. Kolinde ni na vidiku

Jakov Kitarović proslavio je rođendan, a zabavne trenutke s proslave rođendana podijelila je uspješna hrvatska…

16 sati prije