Kategorije Sport

Srbin izgubio pa opalio po sucima: Smećari i sotone, sjeme vam se sudačko zatrovalo

Širi dalje

Nemanja Majdov (27), srpski predstavnik u judu na Olimpijskim igrama u Parizu, bio je jedan od favorita za medalju. Međutim ispao je u osmini finala od Grka Theodorosa Tselidisa. Srpski judaš dobio je tri kazne od sudaca, a to je automatski značilo i poraz.



Majdov je u suzama završio meč, nije se htio ni pozdraviti s protivnikom, a nakon toga je u objavi na društvenim mrežama raspalio po sucima:

“Sotonistički smećari, sjeme im se sudačko zatrovalo. Diskvalificirati me nakon dvije minute i ne pružiti mi šansu da pokažem uopće bilo što…”

“Jesu li vam to te vrijednosti i taj sport i Olimpijske igre, smećari obični? To vam je sve, vratit će vam se svaka suza, govna sotonistička. Jedino tako me i možete zaustaviti, klošari. Judo je uništen i popišan sport. Sto posto sudačka kontrola ishoda meča.

Prođe onaj koji hoće da se sagne i da im se klanja. E pa to od mene nećete dočekati nikada, takva medalja mi ne treba, smećari nesretni. Četiri godine nas nabijaju, 15 kvalifikacija, šutiš da te ne oštete na Olimpijadi i dođeš i opet klasika. Pošalji ga kući dok se još nije ni zagrijao.”

“Nisam izgubio, diskvalificirali su me”

“I vi novinari, nisam izgubio, nitko me nije porazio. To je malo teže za izvesti. Diskvalificirali su me na tri kazne koje su izmislili i izbacili. Nije suđeno, ne daju. Jer trenutno u ovom sportu ne osvajaju najbolji, već moraju sotonisti ti dopustiti da osvojiš.

Pišam im se na sve. Za dalje ne znam, dok su ova njihova nova pravila, ja nemam i ne želim trošiti vrijeme i toliku žrtvu podnositi za ovaj sport. Nema nikakvog smisla.”

Majdov je rođen u Istočnom Sarajevu i član je Judo kluba Crvena zvezda iz Beograda. Bio je svjetski prvak 2017. godine, europski prošle godine. Smatra ga se jednim od najboljih judaša na svijetu.

Porazom je Srbin ostao bez mogućnosti da se uključi u borbu za madalju i osvoji primamljivu državnu nagradu. Vlade Srbije za zlatnu medalju daje 200.000 eura, za srebrenu 100.000 eura i brončanu 60.000 eura.

Uz novčani bonus portaši koji osvoje zlato, srebro ili broncu ispunjavaju uvjete za državnu mirovinu koja se aktivira u 40. godini života.

D.M. /Foto: Profimedia


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Omiljeni glumac osuđen zbog silovanja dječaka. Kaznu je otkupio za 18.200 eura

Bosanskohercegovački glumac Moamer Kasumović osuđen je na godinu dana zatvora zbog kaznenog djela bludničenje nad maloljetnikom, potvrđeno…

39 minuta prije

Međugorje 1981.: “Djeca su gledala u Gospu, nisu ni trepnula…”

Prvi put 24. lipnja 1981. godine šestero mladih - Ivanka Ivanković, Mirjana Dragićević, Vicka Ivanković,…

2 sata prije

Nogometna legenda izazvala buru izjavom “Ja sam pravoslavac, ali nisam Srbin”

Predrag Pašić, nekad najbolji igrač bivše države, član generacije koja je 1979. godine osvojila zlato…

3 sata prije