Kategorije Sport

VIDEO / Alen Babić nokautiran u 28. sekundi meča!

Širi dalje

Hrvatski boksač Alen Babić izgubio je u borbi protiv Britanca Johnnyja Fishera u Londonu. Babiću je to bila 14. borba u profesionalnoj karijeri i tek drugi poraz.



Puno kraće nego što je bilo tko očekivao trajao je meč Alena Babića i Johnnyja Fishera, meč u kojem je hrvatski borac imao veliku priliku za veliki skok.

Babića je bez straha ušao u meč, a Fisher, kojem je nadimak Bik iz Romforda, je završio već prvom pravom serijom udaraca. Meč je trajao samo 36 sekundi. Britanski borac pogodio je Babića kombinacijom snažnih krošea i aperkata,  hrvatski boksač zateturao i pao u 28. sekundi prve runde.

Ustao je, ali nije bio sasvim stabilan na nogama. Sudac je to uočio i prekinuo borbu. Babić je negodovao na tu njegovu odluku, no ona je bila konačna i Fisher je odnio pobjedu.

Britanskom boksaču ovo je 12. meč u karijeri i 12. pobjeda. Na glasu je kao najveća britanska boksačka nada.

“Očekivao sam rat”

Bio je to najbrži nokaut u karijeri 25-godišnjeg Fishera. Specijalnost Alena Babića su inače nokauti u početnim rundama, no večeras se jednostavno suočio s puno jačim protivnikom. Britanac je uoči borbe bio izraziti favorit na kladionicama.

“Imam veliko poštovanje za Alena Babića, mogu reći i da mi je prijatelj, ali ja sam iz Romforda. Da me pobijedite, morate me strpati u vozilo hitne pomoći i odvesti u bolnicu.

Imam srce ratnika. Očekivao sam večeras da idemo u rat. Pripremio sam se na jednu jako tešku borbu”, rekao je nakon meča Fisher, kojem je nadimak Bik iz Romforda.

D.M. /Foto: DAZN


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Trump okrivio Zelenskog za početak rata s Rusijom

Donald Trump u četvrtak je okrivio ukrajinskog predsjednika Zelenskija da je pomogao započeti rat s…

7 sati prije

Đoković opet izgubio od Sinnera i ostao bez najveće nagrade u povijesti tenisa

Novak Đoković izgubio je u polufinalu ekshibicijskog turnira Six Kings Slam u Saudijskoj Arabiji. (više…)

9 sati prije

U Zagrebu nestali Dora (14) i Fabian (14). Roditelji mole za pomoć

U slučaju da posjedujete informacije o ovim osobama, možete obavijestiti najbližu policijsku postaju ili nazvati…

10 sati prije