Kategorije Sport

VIDEO / Srbin se derao na suca iz BiH: “Mrš u pi*ku materinu”, ali ga ovaj nije kaznio

Širi dalje

Košarkaši SAD-a slavili su protiv Srbije rezultatom 95:91 i plasirali se u finale Olimpijskih igara. Srbi su vodili gotovo cijelu utakmicu, ali  SAD odigrao fantastičnu završnicu i  prošli u finale.



Srbi su u zadnju četvrtinu ušli s +13, ali su u Amerikanci predvođeni Curryjem i LeBronom izveli veliki preokret, posljednju četvrtinu dobili 32:15 i slavili ukupno  95-91.

Ovaj poraz teško je pao srpskoj naciji što se jasno da iščitati po reakcijama igrača i medija. Srpski mediji za poraz krive suce. Smatraju da su tendenciozno sudili i da su u drugom poluvremenu gurnuli Amerikance prema finalu.

Prema sucima su na kraju utakmice uvrede uputili i neki igrači Srbije, a ključni razlog poraza Srba je da su bili preumorni u zadnjoj četvtini i da im je trica stala. Gađali su 0/9 u zadnoj četvrtini, a u prve tri četvrtine imala su 50 posto

šuta za tri poena.

Nakon utakmice izjavu za RTS dao je srpski kapetan Bogdan Bogdanović, koji je, između ostalog, bio i nezadovoljan suđenjem.

“Nemamo za čime žaliti. Mogli smo pobijediti, svi smo to htjeli. Na kraju težak poraz, isto je kad izgubiš i dva i tri i pet i dvadeset razlike, znam što mislite, a na kraju je isto. Poražen je poražen, a pobjednik ide dalje. Trebamo biti ponosni na ove momke i na način na koji smo se borili. Trebamo gledati pozitivno na sve ovo”,- započeo je Bogdanović pa spomenuo i suce:

“Suci? Neka ide na njihovu dušu. Nije to naša stvar, mi smo se borili do kraja. Samo neka oni spavaju kako hoće”, kazao je srpski košarkaš.

Utakmicu su sudili Ademir Zurapović

iz BiH ( iz Tuzle), Julio Anaya iz Paname i Martins Kozlovskis iz Latvije, a svi mediji u Srbiji Srbi pišu da da su otvoreno navlačili za Amerikance Srbiji ukrali  pobjedu.

No, početkom treće četvrtine dogodila se scena koja svjedoči da je sudac, i to onaj bosanski, spasio tehničke greške kapetana Srbije. Bogdan Bogdanović je nakon sudačke  odluke ušao u oštru raspravu s LeBronom Jamesom, a Zurapović je išao smiriti situaciju te se obratio Srbinu.

To je samo razbjesnilo Bogdanovića, koji se izderao na suca: “Mrš u pi*ku materinu, bre!”, što se jasno vidjelo u prijenosu. Naravno, sudac iz Tuzle razumio je ono što mu je na srpskom odbrusio Srbin, ali nije ga kaznio.

Srbija je u tom treenutku imala napad, a da je Bogdanović dobio tehničku grešku bila bi slobodna bacanja za Amerikance i lopta sa strane za SAD.

U Srbiji inače slave Bogdanovića jer je suca posalo u pi*ku materinu, pišu “ovu psovku smo mi izmislili”, a taj detalj s utakmice zapravo govori za koga su suci navlačili u polufinalu Olimpijskih igara.

M. Marković/Foot: Screenshot

 


Širi dalje
Komentiraj

Najnovije

Šok u Sarajevu! Poznati glumac osuđen zbog pedofilije. Silovao je dječaka

U Beogradskom narodnom pozorištu je 16. rujna na rasporedu bila predstava 'Tiho, tiše', koja govori…

1 sat prije

Keleminec se kandidira za predsjednika: “Protiv bande koja terorizira Hrvate”

Predsjednik Autohtone - Hrvatske stranke prava (A-HSP) Dražen Keleminec najavio je kandidaturu za predsjednika Republike…

2 sata prije

Beneficirani radni staž ima oko 35.00 Hrvata. Tko ga ima i kako se određuje

Pravo na benificirani radni staž imaju zaposlenici na ukupno 43 radna mjesta u Hrvatskoj, ali…

3 sata prije