Kategorije Vijesti

I dalje traje potraga za Dorom (14) i Fabianom (14) iz Zagreba

Širi dalje

Zagrebačka  policija već drugi dan traga za dvoje 14-godišnjaka. Dora Sila i Fabian Remenarić nestali su jučer iz zagrebačkog Sigeta. Zadnji put su viđeni u Ulici Siget.



U slučaju da posjedujete informacije o ovim osobama, možete obavijestiti najbližu policijsku postaju ili nazvati na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Dora je visoka 168 centimetara. Srednje je tjelesne građe i ima smeđu kosu. U trenutku nestanka bila je odjevena u jaknu bež ili crne boje.

Fabian je visok 170 centimetara i također ima smeđu kosu. U trenutku nestanka bio je odjeven u crni donji dio trenirke, crnu duksericu i crne tenisice. Pretpostavlja se da ima ruksak.

U Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba nije objavljena njegova fotografija.

Molba za pomoć objavljena je i na društvenim mrežama:

“Molim vas da hitno javite policiji u slučaju da vidite Doru ili Fabijana. Djeca su se udaljila od doma u Sigetu!! Roditelji od oboje su trenutno na policiji. Dorina mama”, piše i objavi.

Molim vas da hitno javite policiji u slučaju da vidite Doru ili Fabiana..djeca su se udaljila od doma u Sigetu!! Roditelji od oboje su trenutno na policiji. Dorina mama Selma Sila

Objavljuje Petra JurelaČetvrtak, 17. listopada 2024.

Iz PU Zagrebačke  jutros su objavili da za svim osobama koje se vode kao nestale tragaju s maksimalnim mogućim intenzitetom.

“Policijska uprava zagrebačka isto tako, kao jednu od mjera i radnji koje se aktiviraju u trenutku nestanka, isti dan po prijavi nestanka objavila je profil nestalih osoba u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba upravo s ciljem da se informacija o nestanku učini dostupom svima koji mogu korisna saznanja pružiti policiji.

Policijski službenici od trenutka zaprimljene prijave nestanka osobe, poduzimaju sve mjere i radnje traganja. Po prijavi nestanka stavili smo u funkciju sve ‘alate’ koje koristi policija u traganju za nestalim osobama, uključujući pretrage terena, pregled snimki nadzornih kamera te provjere svih informacija prikupljenih od obitelji, prijatelja i drugih osoba za koje je postoji mogućnost da raspolažu korisnim saznanjima.

U konačnici, još jednom naglašavamo da policijski službenici od same prijave nestanka kontinuirano provode i provodit će ciljane aktivnosti kroz provjeru prikupljenih informacija radi otkivanja svih saznanja od koristi za traganje i u konačnici pronalazak osobe”, rekli su iz policije.

M.M. /Foto: Facebook

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

HDZ opalio po Milanoviću i SDP-u: “Danas slijepo slijede ruskog agenta s Pantovčaka”

Hrvatska demokratska zajednica je na Facebooku opet prozvala predsjednika Milanovića za ‘proruske manevre’, dok su…

7 minuta prije

Smijenjen direktor moćne osječke tvrtke. Pijan izazvao prometnu pa pobjegao

Nadzorni odbor osječkog Gradskog prijevoza putnika (GPP) u petak je razriješio dužnosti dosadašnjeg direktora, 51-godišnjeg…

39 minuta prije

Sjećate li bahatog načelnika koji je davio konobaricu, upravo je osuđen

Načelnik općine Severin, Žarko Žgela (HDZ), osuđen je u petak na Općinskom sudu u Bjelovaru…

55 minuta prije