Kategorije Vijesti

Nestali tinejdžeri iz Zagreba pronađeni u Rijeci: “U dubrom su raspoloženju”

Širi dalje

Dvoje  tinejdžera Dora Sila i Fabian Remenarić čiji je nestanak prijavljen jučer u Zagrebu pronađeni su u Rijeci, potvrdio je ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.



“U ovom trenutku se tinejdžeri nalaze u policijskoj postaji. Roditelji su obavješteni, prema informacijama koje ja imam, u dobrom su stanju i u dobrom raspoloženju”, kazao je Božinović novinarima u Hrvatskom saboru.

Ministar je rekao da ne zna jesu li tinejdžeri svojevoljno otišli od kuće i kako su došli do Rijeke kao ni koji im je bio motiv.

“Najvažnije od svega je da su na sigurnom i da nisu loše vijesti čega smo se pribojavali od jučer”, dodao je Božinović.

Zagrebačka policija jutros ranije rekla da za svim osobama koje se vode kao nestale tragaju s maksimalnim mogućim intenzitetom.

“Policijska uprava zagrebačka isto tako, kao jednu od mjera i radnji koje se aktiviraju u trenutku nestanka, isti dan po prijavi nestanka objavila je profil nestalih osoba u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba upravo s ciljem da se informacija o nestanku učini dostupom svima koji mogu korisna saznanja pružiti policiji.

Policijski službenici od trenutka zaprimljene prijave nestanka osobe, poduzimaju sve mjere i radnje traganja. Po prijavi nestanka stavili smo u funkciju sve ‘alate’ koje koristi policija u traganju za nestalim osobama, uključujući pretrage terena, pregled snimki nadzornih kamera te provjere svih informacija prikupljenih od obitelji, prijatelja i drugih osoba za koje je postoji mogućnost da raspolažu korisnim saznanjima.

U konačnici, još jednom naglašavamo da policijski službenici od same prijave nestanka kontinuirano provode i provodit će ciljane aktivnosti kroz provjeru prikupljenih informacija radi otkivanja svih saznanja od koristi za traganje i u konačnici pronalazak osobe”, rekli su ranije iz policije.

D.M. /Foto: Facebook


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

HDZ opalio po Milanoviću i SDP-u: “Danas slijepo slijede ruskog agenta s Pantovčaka”

Hrvatska demokratska zajednica je na Facebooku opet prozvala predsjednika Milanovića za ‘proruske manevre’, dok su…

9 sekundi prije

Smijenjen direktor moćne osječke tvrtke. Pijan izazvao prometnu pa pobjegao

Nadzorni odbor osječkog Gradskog prijevoza putnika (GPP) u petak je razriješio dužnosti dosadašnjeg direktora, 51-godišnjeg…

32 minute prije

Sjećate li bahatog načelnika koji je davio konobaricu, upravo je osuđen

Načelnik općine Severin, Žarko Žgela (HDZ), osuđen je u petak na Općinskom sudu u Bjelovaru…

48 minuta prije