Kategorije Vijesti

Planetarna zvijezda Taylor Swift podržala Kamalu Harris

Širi dalje

Američka pop megazvijezda Taylor Swift, koja ima preko 280 milijuna pratitelja na Instagramu, podržala je demokratsku potpredsjednicu Kamalu Harris kasno u utorak nakon predsjedničke televizijske debate između Harris i republikanskog bivšeg predsjednika Donalda Trumpa.



Samo nekoliko trenutaka nakon što je završila predsjednička debata između Kamale Harris i Donalda Trumpa, Taylor Swift oglasila se na svom Instagram profilu. Zanimljivo je da se tako nije oglasila kada je, zbog straha od terorističkih napada, odgođeno čak tri njezina koncerta u Beču.

Swift je u objavi na Instagramu rekla da će glasati za potpredsjednicu SAD-a na američkim izborima 5. studenoga za koje ankete pokazuju da će biti vrlo neizvjesni.

Kako stoji u njezinoj objavi, pjevačica je ‘provela istraživanje’ i odabrala stranu. U podužoj objavi Swift je napisala:

“Kao i mnogi od vas, večeras sam gledala debatu. Ako već niste, sada je sjajno vrijeme da istražite problematiku i stavove koje ti kandidati zauzimaju o temama koje su vam najvažnije. Kao glasač, gledam i čitam sve što mogu o njihovim predloženim planovima za ovu zemlju”, rekla je Taylor Swift

na Instagramu gdje ima preko 280 milijuna pratitelja.

Objava Taylor Swift uključila je sliku pjevačice s mačkom, a njezina je izjava potpisana kao “ljubiteljica mačaka bez djece”, u očitoj aluziji na primjedbe koje je prethodno iznio Trumpov kandidat za potpredsjednika JD Vance.

Vance je ranije u jednom intervjuu vodeće demokrate opisao kao “gomilu ljubiteljica mačaka bez djece”.

“Glasat ću za Kamalu Harris i Tima Walza na predsjedničkim izborima 2024. Glasam za @kamalaharris jer se ona bori za prava i stvari za koje vjerujem da trebaju ratnika da ih brani”, napisala je Swift.

Kamala Harris ima veliku potporu u industriji zabave. Podržali su je mnogi holivudski glumci, producenti i redatelji, rekavši da vide Harris, koja je rođena u Kaliforniji, kao svog kandidata.

U kolovozu je Trump objavio lažnu sliku na društvenim mrežama na kojoj Swift traži od ljudi da glasaju za njega na izborima u studenom.

Swift je to spomenula u svojoj objavi kasno u utorak, rekavši da je Trumpov potez “doista dočarao moje strahove oko umjetne inteligencije i opasnosti od širenja dezinformacija”. Dodala je: “To me je dovelo do zaključka da moram biti vrlo transparentna u pogledu svojih stvarnih planova za ove izbore kao glasača.”

Kandidat Kamale Harris za potpredsjednika Tim Walz bio je u eteru na MSNBC-u kada je najavljena podrška Taylor Swift.

“Pokrenite stvari”, rekao je Walz u apelu za “Swifties” na MSNBC-u kada su ga upitali o njezinoj podršci. “Nevjerojatno sam zahvalan”, rekao je.

Hina/Foto: Afp


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Šok u Sarajevu! Poznati glumac osuđen zbog pedofilije. Silovao je dječaka

U Beogradskom narodnom pozorištu je 16. rujna na rasporedu bila predstava 'Tiho, tiše', koja govori…

1 sat prije

Keleminec se kandidira za predsjednika: “Protiv bande koja terorizira Hrvate”

Predsjednik Autohtone - Hrvatske stranke prava (A-HSP) Dražen Keleminec najavio je kandidaturu za predsjednika Republike…

2 sata prije

Beneficirani radni staž ima oko 35.00 Hrvata. Tko ga ima i kako se određuje

Pravo na benificirani radni staž imaju zaposlenici na ukupno 43 radna mjesta u Hrvatskoj, ali…

3 sata prije