Kategorije Vijesti

Propucan auto sportskog direktora Osijeka, ispljeno je 7 metaka

Širi dalje

Noćas je propucan automobil sportskog direktora Osijeka, Portugalaca Josea Bota na parkiralištu u Osijeku. U vjetrobransko staklo na mjestu vozača ispaljeno je sedam hitaca. Iz policije su potvrdili da je očevid u tijeku.



Automobil Josea Bote propucan je sa sedam hitaca. Odigralo se to u Šamačkoj ulici u Osijeku, u najstrožem središtu grada, pod okriljem noći.  Meci su ispaljeni kroz vjetrobransko staklo, a da je automobil propucan uočeno je ujutro. José Boto u tom trenutku nije bio u vozilu, a navodno niti u Hrvatskoj jer je na putu.

Boto je na dužnost sportskog direktora NK Osijeka imenovan u siječnju ove godine. Otkako je došao napravio nekoliko rezova u klubu, a posljednji koji mu se pripisuje jest otkaz treneru Zoranu Zekiću

.

Riječ je o automobilu marke VW Arteon, koji je bio parkiran u prolazu između dviju zgrada u Šamačkoj ulici u Osijeku, gdje Boto stanuje. Pucnjavu je jutros uočio Alfredo Almeida, kojeg je Boto nedavno postavio na mjesto koordinatora omladinske škole Osijeka.

Almeida je jučer odvezao Bota u Zagreb, odakle je ovaj odletio na kraći godišnji odmor u Portugal, a Almeida se vratio u Osijek i ostavio automobil gdje ga inače parkira.

O slučaju se oglasila i policija navodeći kako je Policijska postaja Osijek, ispostava Čepin u 8.57 sati zaprimila dojavu o oštećenom vjetrobranskom staklu na osobom automobilu, parkiranom u središtu Osijeka. Iz Policijske uprave osječko-baranjske naveli su kako je u tijeku očevid.

Član Uprave NK Osijeka Vladimir Čohar poručio je kako iz kluba trenutno neće davati izjave.

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

“Vila lutaka”, nova knjige Snježane Banović, 20. rujna u zagrebačkom HNK

U petak, 20. rujna 2024., s početkom u 19 h, u foajeu Hrvatskog narodnog kazališta…

36 minuta prije

Carinici Slavoncu oduzeli 6.700 litara rakije. Kazna 29.200 eura

Roba je privremeno oduzeta, a u upravnom postupku donijet će se rješenje o obračunu i…

2 sata prije

Navala četničkih pjevača na Dalmaciju. Dolazi i Mile Delija koji slavi srpske zločine

Nakon što smo objavili da bi proslavu pravoslavne Male Gospe 21. rujna u Mazinu kod…

3 sata prije