Kategorije Vijesti

Srpski mediji: U Beogradu je jutros uhićen hrvatski špijun!

Širi dalje

Rano jutros na području grada Beograda  srpska tajna služba  BIA (Bezbednosno-informativna agencija) provela je kontraobavještajnu operaciju i uhitila hrvatskog špijuna, tvrdi srpski list Novosti.rs, inače blizak vlasti Aleksandra Vučića.



List navodi da je akcija rezultat višemjesečnog operativnog rada BIA-e i praćenja hrvatskog agenta.

“Ova akcija rezultat je višemjesečnog operativnog rada BIA-a i nastavak suzbijanja špijunskog i destruktivno subverzivnog djelovanja hrvatske obavještajne agencije SOA-a”, prenose Novosti izjavu iz BIA-e.

Rekaciju Srbije prema Hrvatskoj bilo je za očekivati nakon jučerašnje Vučićeva objave da je primino odvjetnika Nemanju Berića koji je u Hrvatskoj osuđen na 15 dana zatvora zbog pjevanja četničkih pjesama.

Vučić je jučer objavio da je u zgradi Predsjedništva Srbije primio odvjetnika Nemanju Berića, kojeg je opisao kao “Srbina kojeg su hrvatske vlasti uhapsile samo zato što je Srbin”.

Berić je uhićen i osuđen jer na svom Instagram profilu ima snimku s nacionalističkim srpskim pjevačem Bajom Malim Knindžom s kojim pjeva pjesmu o četničkom vojvodi, ratnom zločincu, popu Momčilu Đujiću.

“Nećete vjerovati, proveo je 15 dana u hrvatskom kazamatu samo zato što je u svom automobilu pjevao pjesmu Baje Malog Knindže”, objavio je Vučić na društvenim mrežama uz fotografiju s odvjetnikom Nemanjom Berićem.

“Obećao sam mu da ćemo zajedno na neki od sljedećih koncerata Baje Malog Knindže”

“Nerijetko nam govore o europskim standardima u vladavini prava, a ja se nadam da ovakve ‘standarde’ nikada nećemo dostići”, objavio je predsjednik Srbije.

M. Marković/Foto: Press


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Šok u Sarajevu! Poznati glumac osuđen zbog pedofilije. Silovao je dječaka

U Beogradskom narodnom pozorištu je 16. rujna na rasporedu bila predstava 'Tiho, tiše', koja govori…

50 minuta prije

Keleminec se kandidira za predsjednika: “Protiv bande koja terorizira Hrvate”

Predsjednik Autohtone - Hrvatske stranke prava (A-HSP) Dražen Keleminec najavio je kandidaturu za predsjednika Republike…

2 sata prije

Beneficirani radni staž ima oko 35.00 Hrvata. Tko ga ima i kako se određuje

Pravo na benificirani radni staž imaju zaposlenici na ukupno 43 radna mjesta u Hrvatskoj, ali…

2 sata prije