Kategorije Vijesti

Tomislava Jonjića u utrci za Pantovčak podupire 230 poznatih osoba. Evo popisa

Širi dalje

Kandidat za hrvatskog predsjednika, dr. Tomislav Jonjić, objavio je popis na kojem se nalazi 230 poznatih osoba koje su mu dale potporu u kandidaturi za predsjednika:



“U privitku dostavljam popis osoba koje svojim imenom i ugledom – usprkos medijskoj blokadi bez presedana koju trpim više mjeseci – javno podupiru moju predsjedničku kandidaturu. 

Ako je malom dopušteno uspoređivati se s velikim, želim upozoriti na to da se radi o pojavi nezapamćenoj nakon prvoga hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana. 

Riječ je o impresivnu nizu imena na kojem se nalaze hrvatski intelektualci, branitelji i javne osobe iz svih krajeva Republike Hrvatske, iz Bosne i Hercegovine, kao i iz različitih zemalja Europe i svijeta. 

Skupa s njima su umirovljenici i studenti, radnici i ribari, slika cijeloga jednog naroda! 

To su ljudi među kojima postoje razlike u mnogim sporednim pitanjima, ali su jedinstveni u onome glavnome: zajednička im je ljubav za Hrvatsku i svijest da je našoj domovini potrebna promjena kursa, da je Hrvatskoj potrebno vratiti dostojanstvo! 

Dakle, unatoč tendencijama da me se ignorira i ušutka, ovaj popis jasno pokazuje da su takvi pokušaji osuđeni na neuspjeh. Program koji, kao i moj životopis, možete pronaći na mrežnoj stranici: https://tomislavjonjic.hr/ nije samo plod mojih misli, nego je izraz misli, želja i htijenja velikog dijela hrvatskog naroda, onog dijela koji se raduje svakoj hrvatskoj pobjedi! 

Borba za takvu Hrvatsku naša je obveza od koje nikad ne ćemo odustati i naša povlastica koje se nikad ne ćemo odreći! Nikad, ni po koju cijenu!

Pobijedili smo u Domovinskom ratu, pobijedit ćemo i sada, napokon ostvarujući snove onih koji su u tu pobjedu utkali svoje zdravlje i svoje živote!

Živjela Hrvatska!

Dr. sc. Tomislav Jonjić, kandidat za hrvatskog predsjednika 

U nastavku je popis javnih osoba koje podupiru kandidaturu Tomislava Jonjića za predsjednika:

M.M. /Foto: Boris Šćitar

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Hrvatske šume otkupljuju žir, prilika za dobru zaradu

Od 1. listopada će Hrvatske šume započeti s preuzimanjem žira hrasta lužnjaka i hrasta kitnjaka…

8 sati prije

Hrvatske šume i volenteri pošumljavaju opožarene terene u Parku prirode Biokovo

Kroz kampanju Boranka na Međunarodni dan sadnje drveća, počelo je pošumljavanje požarom opustošene šume u…

8 sati prije

Mirjana Hrga: “Policija mi je naplatila 600 eura kazne. Nema popusta”

Bivša novinarka Mirjana Hrga, danas vlasnice konobe na Malom Lošinju, na svom je Facebook profilu…

9 sati prije