Kategorije Vijesti

U prometnoj u Zagrebu sudjelovalo još jedno vozilo. Poginuo vozač autobusa (71)

Širi dalje

U prometnoj nesreći u kojoj je u ponedjeljak ujutro na rotoru u zagrebačkom naselju Zapruđe poginuo 71-godišnji vozač autobusa sudjelovalo je i treće vozilo, izvijestila je policija koja traži pomoć svjedoka kako bi se utvrdile okolnosti nesreće.



U događaju oko 5.15 sati u Novom Zagrebu, na raskrižju s kružnim tokom prometa Avenije Dubrovnik i Sarajevske ceste sudjelovali su tramvaj i autobus te nepoznati teretni automobil, kažu u policiji.

Policija je sada objavila da je u teškoj nesreći poginuo 71-vozač autobusa, koji se sudario s tramvajem. Iz policija kažu i da tragaju za “nepoznatim teretnim automobilom”, koji je također sudjelovao u nesreći, te su zamolili građane za pomoć.

Poginuo 71-godišnji vozač busa, traga se za još jednim vozilom. Policija moli građane za pomoć

“Danas, 14. listopada 2024. oko 5.15 sati u Novom Zagrebu, na raskrižju s kružnim tokom prometa Avenije Dubrovnik i Sarajevske ceste  (Rotor Zapruđe) dogodio se događaj u prometu u kojem su sudjelovali tramvaj i autobus te nepoznati teretni automobil.

U navedenom događaju 71-godišnji vozač autobusa je smrtno stradao. Kako bi se utvrdile točne okolnosti navedenog događaja pozivamo svjedoke da se jave na broj telefona 01/6530-870 ili 192″, poručuju iz policije.

Ovo bi moglo značiti da je policija došla do informacija da je treće vozilo zapravo prouzročilo nesreću ili barem na neki način u njoj sudjelovalo, ali se udaljilo s mjesta događaja.

Stoga sada iz policije pozivaju sve koji su vidjeli nesreću da im se jave.

Kako bi se utvrdile točne okolnosti navedenog događaja, policija poziva svjedoke da se jave na broj telefona 01/6530-870 ili 192.

Hina/Foto: PA


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Zastava na meču Hrvatska – Grčka izazvala salve smijeha: ‘To su namjerno napravili’

Hrvatska U-21 reprezentacija je u Koprivnici u odlučujućoj utakmici kvalifikacija za Europsko prvenstvo pobijedila Grčku…

5 sati prije

Tekst o povratnici iz Irske koji ministar demografije mora pročitati. “Na šalteru su mi se smijali”

Mlada žena koja se nedavno iz Irske vratila u Hrvatsku ispričala je za Novu tv svoje,…

6 sati prije

Mojmira pitala Bulja: “Što da Vam sin dođe i kaže da je gej?”

Miro Bulj gostovao je u RTL Direktu kod voditeljice i urednice Mojmire Pastorčić. "Ja nisam…

7 sati prije