Svakog petka i subote Sindikat Food Club by Tvornica Kulture u Zagrebu nudi spoj gastronomskih užitaka i glazbeno-scenskog programa
Glazba i gastronomija projekt Sindikat Food Cluba objedinjuje ta dva doživljaja stvarajući odmak od uobičajene ponude restorana i koncertnih prostora.
Koncertni prostor preuređen je u restoran-bar. U prvom predstavljanu tog gastro-glazbenog doživljaja nstupili su Soul Fingersi. Hranu je pripremao chef Kristijan Tabeta koji je svoju gastro priču predstavio kroz tri zanimljiva slijeda.
Novi program, jedinstven u gradu Zagrebu, pratili su domaći glazbenici koji će se i sami naći na pozornici, poput Mile Kekina, Ivana Dečaka, Nenada Borgudana iz Detoura i Igora Geržine te chefovi Mate Jankovića i Christian Misirača.
Program je predstavila Ivana Delač koja je uz kraće razgovore s gostima najavila bogati program koji je Sindikat Food Club pripremio u sljedećim mjesecima i zahvalila partnerima Rhino produkciji, vinima Galić i Grif-u.
Vikendima će se na meniju mijenjati razne vegetarijanske, mesne i riblje delicije ekskluzivno kreirane od poznatih hrvatskih chefova. Gastro noviteti moći će se konzumirati s odabranim vinima uz glazbeni program uživo.
U sklopu Tvornice svakodnevno radi i Sindikat restoran koji vodi chef Kristijan Tabeta a ovo kultno zagrebačko mjesto najveći je i caffe bar u gradu.
Tijekom studenog i prosinca nastupit će: Mile Kekin, Natali Dizdar, Vatra, Marko Tolja, Neno Belan, Igor Geržina, Detour, Mangroove i Pavel, a okuse će kreirati hrvatski chefovi, među kojima Tom Gretić, David Skoko, Mate Janković, Deni Srdoč , Mate Sučić i brojni drugi.
Mjesto treba osigurati u sustavu Entria jer je kapacitet sjedećih mjesta ograničen poštujući sve epidemiološke preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.
KALENDAR DOGAĐANJA:
30.10. Mile Kekin / chef Tom Gretić
31.10. Natali Dizdar / chef Tom Gretić
06.11. Vatra / chef David Skoko
07.11. Marko Tolja / chef David Skoko
11.11. Šajeta / chef Kristijan Tabet
13.11. Neno Belan i Fiumens / chef Mate Janković
14.11. Neno Belan i Đavoli / chef Mate Janković
20.11. Igor Geržina / chef Deni Srdoč
21.11. Detour / chef Deni Srdoč
27.11. Mangroove / chef Mate Sučić
28.11. Pavel / chef Mate Sučić
Pripremio: Tomislav Radić/Foto: Matija Dolenec